אכילת לילה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

21/01/2014 | 14:58 | מאת: מיר

שלום רב יש דרך להיפטר מהקללה הזאת שנקראת אכילת לילה. אכילת לילה שלי זה התאור הלא אסטתי הבא אני מתעורר תוך כדי שינה, לעיתים מודע למה שאני אוכל באופן מעורפל (וזה מתבטא בכך שצריך להעלים את הקופסא בפח מתחת לשאר הדברים), לעיתים לא ממש (וזה מתבטא בכך שקמתי בבוקר פתחתי את המקרר ראיתי משהו ואמרתי אה וואלה אכלתי אותו). המון תודה רבה מראש

ועידף בטיפול משולב שבין טיפול התנהגותי לטיפול תרופתי. פנה לרופא שינה להתייעצות אישית. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות