שינה לא עמוקה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

16/12/2013 | 18:42 | מאת: איציק

היי בשנתיים האחרונות אני חווה שינה לא עמוקה בלילה,קושי להירדם,ויקיצות מוקדמות,כמו כן נשימה לא חלקה בשכיבה,ופעמים רבות צרבות גם בשכיבה. ביום העיניים צורבות והתפקוד לקוי. האם מזרן יכול לגרום להפרעות הללו או שמא מדובר בעניין אחר? תודה!

התחושה של שינה שטחית ולא עמוקה לא תואמת בהכרח את הממצאים במעבדת השינה. עומק השינה נקבע על פי גלי הEEG .נדודי שינה כפי אתה מתאר הם תסמין שכיח שניתן לטפל בו. כדאי להתייעץ בראש ובראשונה עם רופא המשפחה. צרבות בהחלט עלולות לגרום ליקיצות בלילה. וגם בזה ניתן לטפל .... דר מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות