שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

03/12/2013 | 10:10 | מאת: מני

הי אני בן 43 עד לפני שינה ישנתי טוה משנה הנוכחית לא יושן טוב הוגדרתי כעוררות יתר ואיכות שינה ירודה הומלץ מלטונין וזודרום נטלתי מלטונין 3 חודש אך לא עזר לפני חודשים התחלתי זודרום ועשה לי תחושות גרועות הומלץ ואבן ואני רגוע יותר אך הקימה היא עייפה ולא כמו פעם לפני הכדורים, אני כבר חודש משתמש בואבן כדור עד כדור וחצי אני מתחיל טיפול פסיכולוגי קליני אני מאוד מבובל האם אני מכור לכדורים? מה יהיה איתי וכ. את יכולה להאיר לי את מצבי..

מציעה לפנות להתייעצות עם פסיכיאטר לראייה פנורמית יותר של בעייתך ולבדוק מדוע עוררות היתר? האם משהו מסתתר מאחריה וגורם לה? בברכה דר מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות