תופעת לוואי של פרוטיאזין

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

28/11/2020 | 18:26 | מאת: אורלי

ביתי בת ה 18 החלה ליטול לאחרונה ציפרלקס במינון של 10מ"ג. בנוסף כדור פרוטיאזין. את הפרוטיאזין היא נוטלת בערך בחצות, אך נרדמת רק כ 3 שעות לאחר מכן ומתקשה מאוד להתעורר גם אחרי 12 שעות שינה, (מה שמאוד בעייתי עכשיו עם החזרה ללימודים). איני יודעת מה גורם לישנוניות זו. הפרוטיאזין או הציפרלקס. אציין, כי נטלה לפני כן ציפרלקס במינון של 15 מ"ג, אך הורדנו בגלל שעות השינה הרבות שלה במשך היום. אני אובדת עיצות. לא יודעת איזו תרופה להפסיק ואיזו להמשיך.. אודה מאוד על תשובתך. האם אלטרולט יכול לעזור לה להרדם?

שלום, ראשית כדאי שתקדים את שעת הלקיחה של הפרותיאזין ל2100 ובמידה וזה לא יעזור ניתן לקחת חצי מהמנון תוך התייעצות עם הפסיכיאטר המטפל. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות