נדודי שינה וקושי הרדמות...

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

04/10/2020 | 15:19 | מאת: אייל

שלום אני סובל מנדודי שינה מתעורר בלילה ומתקשה לחזור לישון..עשיתי בדיקת שינה ושללתי בעיות נשימה. האם כדאי לקחת קלמנרבין? האם זה יכול לעזור?

יכול לעזור כעיקרון אך השאלה מה זה נדודי שינה. מה מונע ממך להרדם בשנית וכמה זמן לוקח עד שאתה נרדם? שאלה נוספת שכדאי לברר היא מה מעיר אותך? אם ההרדמות קורית תוך כ15-20 דקות ופעם אחת בלילה ואינך עייף במהלך היום, לו יהי בברכה ד"R מיכל לוסטיג

04/10/2020 | 21:38 | מאת: אייל

אינני יודע מה גורם לי להתעורר וגם להירדם בשנית,זה בדיוק מה שאני מנסה להבין.אולי את יכולה לעזור? לוקח לי הרבה זמן להירדם בשנית לא יודע כמה זמן, וגם מתעורר שוב מוקדם בבוקר.

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות