בעיות בשינה בגיל 19.

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

02/09/2020 | 10:31 | מאת: ליקו

היי אני בן 19 מחר מתגייס. מידי פעם אני מתעורר בצרחות מתוך סיוט שרוב הזמן אני לא זוכר אותו ומעיר איתי את כל הבית וגם מתחיל לזוז תוך כדי כמו לקפוץ מהמיטה (שברתי את הרגל בגלל זה) ושזה קורה אמא שלי מאוד נלחצת והאמת שגם אני ומחר אני מתגייס ואני מפחד שזה יקרה לי גם שם

שלום ליקו, התופעות שאתה מתאר נקראות פראסומנטיות -תופעות אוטומטיות של השינה , אינן מסוכנות, מוחמרות בעיקר ממתח ו/או חסך שינה. בעיקר מתחילות בגיל הילדות. ייתכן ותקופת הטירונות שלך תחמיר זאת. בהצלחה בצבא ד"R מיכל לוסטיג

02/09/2020 | 17:39 | מאת: ליקו

ואוו ממש מודה על התגובה תודה רבה שעזרת לי להבין מה קורה לי אין דרך לטפל בתופעה הזאת?

אם יחמיר במהלך הטירונות/צבא כדאי לבקש לראות רופא שינה /מעבדת שינה. אם במקרה יהיה כרוך בהליכת לילה זה צריך להעשות אז בדחיפות.

03/09/2020 | 23:02 | מאת: ליקו

הבנתי תודה רבה

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות