האם השינה שלי תקינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

01/09/2020 | 20:55 | מאת: תודה מראש

היי, אני בן 22 ללא מחלות רקע תמיד אמרו לי שאדם צריך לישון 6-8 שעות בלילה אני אכן מקפיד לישון כ8 שעות בלילה, העניין הוא שזה אף פעם לא רצוף תמיד אני מתעורר בין פעם אחת ל3 פעמים או לשתיה או לשירותים ומייד חוזר לישון בטווח של פחות מ5 דק (ואף עושה את זה ללא כול בעיה) האם שינה של 8 שעות אבל לא 8 רצוף זה שווה ערך לשינה של 8 שעות מבחינה בריאותית? אציין שחוץ מזה אין לי בעיות אין לי בעיה להירדם, אני נרדם תוך דקות בודדות מהרגע שאני מחליט אין לי בעיה לחזור לישון אחרי שאני קם אני עושה את זה תוך דקות בודדות ושאני מתעורר זה אינדיבידואלי לעיתים קצת עייף לעיתים מרגיש ממש רענן

שלום רב, שינה תקינה מכילה מספר קצר וקטן של התעוררויות. הבדיקה היא האם אתה קם רענן ועירני בשעות הבוקר. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות