הראש שלי מתפוצץ בשינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

21/08/2020 | 09:08 | מאת: לב

היי דוקטור כמו שהבנתי מהכותרת אני לא מצליח לישון בצורה נורמלית. לפני שינה או בסוף שינה אני פשוט מרגיש רעשים בתוך הראש שלי והם לאט לאט גוברים עד שאני פשוט שומע רעשים של צווחה או של פצצה ואני קם בבהלה, ואז לפעמים אני מנסה לחזור לישון ותופס אותי התקף חרדה ואני שוב שומע רעשיםומרגיש שבראש שלי עומד להתפוצץ ואני פשוט משותק ומרגיש שעומד למות. טיפול? ממה זה קורה, זה ככה לאחרונה

שלום לך איני יכולה לשייך את הרעשים שאתה שומע למשהו ספציפי. ייתכן וזה חלק מהתקפ החרדה שאתה עובד מיד לאחריו. כדאי להתייעץ באופן אישי יותר. בברכה ד,R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות