חוסר עניין בשינה.....

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

30/06/2020 | 03:07 | מאת: רוני

עברתי שבץ מוחי לפני 24 שנה גם מערכת עיכול חוותה טראומה כעבור 8 שנים החלו בעיות שינה -לא ישנתי 48 שעות -אחרי לקיחת תרופת סבתא -חזרתי לישון 6 שעות רצוף אך מאז חלה התדרדרות הדרגתית שהגעתי לחוסר שינה של 3 ימים ו-18 שעות ..אובחנתי ע"י נטרופאט עם מעי דליף ולמרות שמרגיש שחלה הטבה עדיין הראש" ריק" מאנדורפינים וחומרים שמשפיעים על תחושת עייפות המוח והנימנום.אני יישן בתחילת הלילה במקרה הטוב בממוצע 3 שעות וכבר לפני חצות -אני ער ולא מרגיש עייפות כלל (בדגש על הראש) מה חסר שם? מי "האחראים" ? מה ניתן לעשות מלבד פסיכיאטריה? שלשם מפנים הרבה מהבעיות הלא פתורות? תודה רבה

שלום לך, ראשית "לא צריך להתעניין בשינה" כדי לשון. וצריך לשון !! ולפחות 6.5 שעות ברצף . מציעה לפנות לטיפול התנהגותי קוגנטיבי מכוון לנדודי שינה בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות