2 שאלות בבקשה... תודה .....

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

05/06/2020 | 14:04 | מאת: חלי

שלום רב 1. אני מרגישה שלאחרונה אני ישנה חזק מידי. ברמה שאני לא שומעת כלום! בעלי נכנס למיטה , מתקלח , עושה דברים ואני לא שומעת כלום. האם אפשר להתעלף מתוך שינה? ואז ולחזור להכרה ולא להרגיש? זאת אומרת לקום כאילו כלום? 2. האם באמת יש דבר כזה לעשות סקס מתוך שינה ולא לזכור? קראתי על הפרעה כזו. זה אמיתי? תודה

לגבי השאלה הראשונה, יש מצב של איבוד הכרה בשינה אך הוא נדיר ביותר ולא נראה כי בכך מדובר אצלך. ייתכן ואת ישנה שינה עמוקה יותר, יותר זמן ולכן החושים אינם חדים. לגבי השאלה השניה -התשובה היא גםחיובית וגם זה נדיר ביות.ר בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות