מתעורר מהנחירות של עצמי

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

23/05/2020 | 16:36 | מאת: דרור

בתקופה האחרונה צצה לי בעיית שינה חדשה. אני נרדם לכמה דקות ואז יוצאת לי נחירה חזרה שמעירה אותי. בלילה לוקח לי הרבה זמן עד שאני נרדם בגלל זה' ובצהריים אני כבר לא נח בכלל. זה משבש לי את כל היום. איך אני מטפל בזה.

שלום דרור, השאלה שצריך לברר היא האם הנחירה מקומית או שיש נחירות לאורך כל השינה ואולי גם יותר מכך (נשימה בשינה) .איני יודעת פרטים עליך אך בכל מקרה מציעה להתייעץ עם רופא המשפחה ולשקול קודם כל בדיקת תפקודי נשימה בשינה. עם תוצאות אלו פנה לרופא אף אוזן גרון והתייעץ עמו לגבי ההמשך. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות