מחפשת שם לתופעה הבאה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

19/04/2020 | 10:03 | מאת: O.sa

היי, כשאני חולמת חלום שלא ממש בא לי עליו ואני נמצאת במודעות אני מצליחה להעיר את עצמי מהחלום. לאחרונה כשאני מעירה את עצמי, כשאני מתעוררת, אני רואה על גבי כל משטח בחושך מין תמונות שרצות בסרט נע על אחד מהמשטחים שהכי קרובים אליי. התמונות מגיעות בתוך צורת ריבוע ולא על כל החלל, התמונות רצות מהר, כמו תמונות שמתחברות לסרט נע בדרך כלל בצבע אדום כשזה מגיע על עצם רחוק וכשזה מגיע על עצם קרוב יש אפילו מעט צבעים והתמונות ברורות. "הסרט" יכול להופיע על ארון, כרית, קיר, הבן זוג שלי, הכל-עוד זה בחושך (לא ניסיתי עדיין לפתוח אור), מה שכן שמתי לב - שאני ערה, מודעת, אני לא בשיתוק שינה, אם אני מסיטה את המבט הסרט נע עדיין יהיה שם (כמו משהו שהמוח שלי משדר). חשבתי שאולי זה כי הערתי את עצמי, והמוח שלי עדיין מריץ חלומות אבל זה בהחלט מרגיש מוזר וגם לא הצלחתי למצוא מידע על התופעה הזו באינטרנט. אשמח לתובנות שלך בנושא ותודה רבה על הנגישות והזמינות.

שלום לך, לא בטוחה שיש לי שם לתופעה. בהחלט יתכן שמדובר במפגש בין שינה לעירות והתופעה תהיה הלוצינציות היפנודרומית. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

20/04/2020 | 08:05 | מאת: Osa

תודה, יש מה לדאוג ?

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות