מלטונין להפרעות שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

05/04/2020 | 04:56 | מאת: מיטל

שלום דר, אני סובלת מהפרעות שינה בלילה ואחרי אבחון במכון שינה קיבלתי מלטונין 5 מג אני יומיים נוטלת את המלטונין אבל אין הטבה בכלל.. יש לך עצות מתי ואיך ליטול כדי שזה ישפיע עלי? אמרו לי ליטול בשעה תשע בערך אבל נראלי שזה לא ככ עובד במיוחד בימים אלו שאני בבית ולא עושה פעילות מעייפת אשמח לעזרתך

שלום רב, לשעת לקיחת המלטונין ישנה משמעות ניכרת. יש להקפיד לקחתו ,ואצל רוב האנשים זה בין 2030-2130 ולא יאוחר מ2200. המלטונין אינו ניתן כתרופת שינה אלא כתרופה מווסתת את השעון הביולוגי ובכך מאפשרת לך הרדמות מוקדמת יותר. עד שמתחילים להרגיש אפקט יכולים לעבור גם כששה שבועות ויש לקחתה תקופה ארוכה. בברכה ד"ר מיכל לוסטיג

05/04/2020 | 11:59 | מאת: מיטל

תודה על עזרתך, יש לי עוד שאלה אחת אם אני אקח את המלטונין עד תשע וחצי מתי אני אמורה ללכת לישון? אני הולכת לישון בדרך כלל ב24:00 ..

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות