חלומות מרובים ו"חיים"

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

03/04/2020 | 17:06 | מאת: אני

היי, רשמת שהתופעה הזו של חלומות מרובים ו"חיים" מתישים נובעת כתוצאת לוואי של תרופות/ דיכאון. אני לא נוטלת תרופות, אז אם זה דיכאון וניקח כדור לדיכאון גם סביר שזו יכולה להיות תופעת הלוואי שלהם ...אז מה הדרך הכי טובה לטפל בהפרעת השינה הזאת? כפי שכתבת לי לא ניתן לשלוט בתוכן החלומות..והסיוטים פוגעים באיכות החיים.

לא הסברתי עצמי נכון. החלומות אינם תוצאה של דכאון אלא עלולים להוות תופעות לוואי של תרופות נוגדות דכאון. חלומות מסוייטים או חיים" לא מעידים על דכאון. התוכן של החלומות נובע מאירועים שעברת ביום או בתקופה האחרונה, חוויות פנימיות שלך ועוד. לא ניתן לשנות תוכן החלומות. ייתכן שכן בעזרת טיפול פסיכולוגי ארוך טווח ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות