התעוררות מוקדם ושינה מועטה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

09/01/2020 | 18:54 | מאת: קרן

שלום אין לי בעיה להירדם . בערך בתשע וחצי עייפה מאוד. אך מתעוררת לאחר כ4שעות. וכבר לא נרדמת. יש ימים שאני מתעוררת כל שעה וממשיכה לישון אך מרגישה שכאילו לא ישנתי. התחלתי 3ימים סירקדין אך בכלל חא עוזר אין שיםור. מה לעשות כדי לזכות לשינה רצופה וכן האם מותר לקחת סירקדין ללא אוכל הכוונה שעה לאחר ארוחת ערב בת 60

שלום לך, צירקאדין מתחיל להשפיע רק כעבור מספר שבועות!!!! (6) ויש לקחתו ברציפות. אין כל הנחיות לגבי אוכל.במידה ולא ישפיע, ואת מבצעת את כללי היגיינת שינה , התייעצי שוב עם רופא המשפחה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות