טיפה מכדור מירו לשינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

02/12/2019 | 19:51 | מאת: ד

בן 38, לאחרונה עקב הפרעות שינה רציניות (יקיצות מבלי יכולת לחזור לישון) ואחרי ניסיון של כל מיני כדורים, מה שעוזר לי הכי הרבה הוא לקיחה של ממש פירור של כדור מירו, (משהו כמו 1/40 של הכדור). האם זה מינון טיפולי שבכלל מוכר ? כי אפילו רבע של מירו מסמם אותי ליותר מיומיים... האם מומלץ להמשיך כך? ואם אפשר לדעת מהן תופעות הלוואי וכדומה. תודה רבה

שלום לך, אם זה עוזר לך זה בוודאי טיפולי. אין כל בעיה שתמשיך כך יום ולילה טובים ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות