שלום בן 34.הפרעות שינה קשות

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

14/11/2019 | 14:34 | מאת: דוד

שלום לך.יש לי בעיות שינה כבר שלש שנים להחמיר לאחרונה עם כאבים בגוף לפעמים עייפות במהלך היום. מה שקורה זה שאני רגיל לישון מאוחר בערך ב5 בבוקר. ואז אני לא יושן טוב אני אנסה לתאר לך את זה שאני נרדם אני חולם לשניה. וקם חולם לשניה וקם. ואז קם אחרי כמה שעות עצבני שלא ישנתי טוב. אבל הכי מוזר בכל הסיפור שאני נוסע למקסיקו אני נרדם ב11 בלילה וקם ב6 עירני ומעולה. השעות של השינה שם זה בדיוק תחילת הבוקר פה. איך אני מסדר את זה שאני גם פה ישן טוב. האם יש כדור כזה? ומתי לקחת אותו. אני ממש אובד עיצות אני לפעמים מרגיש בבוקר כאילו שואב אבק שאב לי את כל הכוחות במקום לקום רענן כמו פעם. תודה ואשמח לתשובה

שלום, נראה כי מדובר בהפרעה בתזמון השינה-הפרעה של השעון הביולוגי. הטיפול הוא תרופתי בעזרת כדור מלטונין אך כיצד /מתי/כמה/ לקחתו עליך לפנות באופן אישי לרופא שינה ולקבל את ההנחיות המדוייקות. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

14/11/2019 | 16:12 | מאת: דוד

תודה .בנתיים עד שאלך לרופא שינה מיתי לקחת אותו? לפני השינה נגיד ב5 בבוקר? או גם ב11 בלילה אם ואכן אני אנסה לסדר את השעון שלי

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות