השפעת תרופות / תוספי תזונה על השינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

03/11/2019 | 20:09 | מאת: רובי

אושפזתי לפני כחודשיים בשל דלקת בשן, קיבלתי אנטיביטיקה אוגמנטין דרך הוריד למשך עשרה ימים ובמקביל לקחתי פרוביוטיקה(לא כל כך עזר כי בכל זאת קיבלתי קנדידה). שבועיים לאחר שחזרתי הבייתה התחלתי לסבול מקשיים להירדם וגם כשאני נרדמת אני מתעוררת כל שעה וחצי. האם יש קשר אולי לתרופה שקיבלתי או הפרוביוטיקה שאני צורכת מאז?

שלום לך, איני חושבת כי קשיי השינה שהתעוררו אצלך קשורים דווקא לטיפול התרופתי שקיבלת. בהחלט המחלה והאשפוז עלולים להביא לנדודי שינה וכדאי לתרגל חזרה לשינה תקינה בעזרת הצמדות לכללי הגיינת שינה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות