הפרעת שינה עד לכדי חוסר תפקוד?

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

03/11/2019 | 17:07 | מאת: מירית

שלום, האם יצא לך לשמוע על מקרים לא מעטים של אנשים עם הפרעת שינה שהיא לא קלה שמתבטאת בהתעוררויות, שינה קלה, מחסור בשינה עמוקה וגם שנת REMלא בכמות טובה שהם למעשה נכים ולא יכולים לעבוד ו 50 אחוז מהיום הם מרותקים למיטה מרוב עייפות וחולשה? או שזה לא אמור להשפיע עד כדי כך? תודה מראש

שינה לא תקינה/לא איכותית/חסרה בהחלט יכולה להביא לירידה תפקודית בולטת מסיבות שונות. צריך רק לבדוק שאכן זו הסיבה היחידה לחוסר התפקוד. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות