מתח ולחץ. האם יתכן שזה בעקבות שימוש בקונצרטה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

19/09/2019 | 16:41 | מאת: אמילי

שלום אני מטופלת כעשור בקונצטרה מינון 36. כמו כן אני מקבלת יוטוקס לבלוטת התריס וכרגע אני במצב של היפר (עודף פעילות). לאחרונה אני מרגישה לחץ ומתח שאין לו הסבר רציונלי מספק. ברור לי שאני צריכה לאזן את בלוטת התריס, אך האם יכול להיות שהשימוש בקונצרטה לאורך שנים יוצר חוסר שקט בגוף. האם נכון עבורי להפחית מינון של קונצרטה? הקונצרטה עוזרת לי לבעיות קשב וריכוז, אך יותר מכך היא עוזרת לי מאוד בתפקוד עקב בעיה של ישנוניות יתר וקושי לשמור על רמת עוררות מאוזנת במהלך היום.

שלום לך, השמוש בקונצרטה יוצר לעיתים אי שקט מתח בגוף , לאוו דווקא בגלל השמוש שנים , אך כמובן שבראש ובראשונה במיוחד אם שנים זה לא קרה, מציעה לבדוק בלוטת תריס ולאזן. ולאחר מכן להתייעץ עם פסיכיאטר ,יתכן ופרצה הפרעת חרדה בתקופה זו והקוצרטה מגבירה זאת. ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות