מלטונין בשחרור מושהה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

14/09/2019 | 23:20 | מאת: מיכל

שלום, ענית לי שמלטונין רגיל עדיף על מלטונין בשחרור מושהה מבחינת שעון ביולוגי דחוי. במידה ואני לוקחת מלטונין בשחרור מושהה 5 מ"ג, האם זה פותר את זה ויהיה מקביל כאילו לקחת מלטונין 3 או 2 מ"ג רגיל? כי יש לי לעיתים התעוררויות במהלך הלילה ולכן חשבתי שמלטונין בשחרור מושהה יעזור גם לזה. תודה!

התשובה היא כי מלטונין מושהה בכל מנון לא יפתור את הבעיה. לגבי המינונים הספציפים של מלטונין ומתי לקחתו, עליך להתייעץ אישית עם רופא שינה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות