מלטונין מהי השעה שהכי מומלצת לקחת בה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

04/09/2019 | 21:48 | מאת: מיכל

שלום, יש לי שעון ביולוגי דחוי. אני נרדמת ב 2 וחצי בלילה או שלוש. באיזה שעה מומלץ לקחת מלטונין אם אני רוצה להרדם ב 11 בלילה? והאם לשעון ביולוגי דחוי מלטונין בשחרור מושהה נחשב יותר טוב, פחות טוב או שאין הבדל? תדוה מראש

ההחלטה לגבי שעת לקיחת המלטונין תלויה בשעון הביולוגי הספציפי שלך ולשם קח נדרשים בצוע יומן שינה ו/או בדיקה אקטיגרפית. בכל מקרה איננו יכולים לווסת את שינוי יכולת ההרדמות לשעה ספציפית מדוייקת. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות