גמילה מנוקטרונו 3.75 מ"ג

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

26/08/2019 | 14:58 | מאת: חגית

שלום רב, ברצוני להיגמל מכדורי שינה נוקטרונו 3.75 מ"ג. להבנתי יש לעשות זאת בהדרגה. אני כרגע במינון של חצי כדור בתחילת הלילה וחצי כדור באמצע הלילה כבר שבוע ולא תמיד מצליחה להירדם בעזרתם כנראה מלחץ ופחד מהשינה (הימים שלאחר לילות לבנים קשים מנשוא). האם לרדת לרבע כדור למרות שחצי כדור מרדים רק לעתים או להגיע למצב שחצי הכדור מרדים אותי תמיד הירידה במינון ?

שלום לך, לדעתי כדאי לשלב את ההפסקה בטיפול התרופתי עם טיפול התנהגותי קוגנטיבי לנדודי שינה. בכל מקרה מציעה להפחית בחצי מנון כל שבועיים. בברכה ד":R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות