נחירות של בת זוג מפריעות לי

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

13/08/2019 | 11:36 | מאת: גיל

אשתי לא נוחרת הרבה. אבל כל לילה אני מתעורר מנחירות שלה. מספר נחירות וזה מפסיק בדרך כלל. הנחירות לא חזקות במיוחד. לפעמים הנחירות לא מפסיקות ואז גם אני לא יכול להירדם בחזרה. זה מאוד מפריע לי. האם יש טעם לבדוק את זה או שנחירות ספורות ברמה כזאת זה דבר טבעי שאי אפשר לטפל?

שלום רב, יש טעם לבדוק את סיבת הנחירות של אשתך מבלי קשר לשנתך שלך. רצוי לקבל הפניה למכון שינה מרופא משפחה לגביך-מציעה שמוש באטמים באם שנתך קלה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

13/08/2019 | 16:11 | מאת: גיל

תודה. קניתי אטמים שהתאימו לי אישית לאוזן. זה עוזר לרוב הרעשים, אבל לא נגד נחירות.

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות