בעיות קימה באמצע הלילה ובכי לא מוסבר ורצון לבאו כול הזמן למיטת ההורים

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

14/07/2019 | 12:53 | מאת: קרן

שלופ רב, בתי כבת 6 במשך כחצי שנה בערך מתקשה לישון לילה שלם ברציפות במיטתה באמצע הלילה על בסיס קבוע ויומימי יורדת ממיטתה בקומה השניה ומגיעה למיטתי בקומה הראשונה. לא מובן לי הענין ... שוב ושוב ניסנו להניע אותה מזה דימיון מודר, הסבר, הבנה, מתנות מפיית הלילה ועוד' אך אין שום שינוי. וכמו כן, במהך השבועיים האחרונים מתעוררת באמצע הלילה במיטתה ומתחילה לבכות ולרעוד מתוך שינה .. לא מובן גם ממה בבוקר לא זוכרת להגיד לנו למה בכתה. מה אםשר לעשות???

מציעה לפנות לפורום הפרעות שינה בילדים או לייעוץ שינה לילדים

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות