הפרעת שינה מחזורית ונדירה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

23/05/2019 | 20:23 | מאת: nironir

שלום רב, בחודשים האחרונים אני סובל מהפרעת שינה נדירה. לילה אחד אני ישן 3 שעות ולאחר מכן אני עירני ומתפקד עד לשעות אחר הצהריים ובלילה הבא אני ישן 8-10 שעות ולאחר מכן אני עייף עם חוסר יכולת לתפקד במשך כל היום כאילן לא ישנתי בכלל... בלילה העוקב, שוב שינה של 3-4 שעות וחוזר חלילה. מצב זה נמשך באופן מחזורי במשך כ 4 חודשים. בדיקות המעבדה תקינות. קיבלתי הפנייה למכון שינה אבל הם לא מוכנים לבצע בדיקה של שני לילות רצופים כדי להבין את הבעיה. אשמח לשמוע האם ידוע על מקרים דומים בהיסטוריה והאם יש פיתרון לכך, כמו כן, אני מעוניין לשמוע מה יכולים להיות הגורמים לתופעה מוזרה ומשבשת חיים זו. תודה

שלום, השלב הבא הוא לא בדיקת שינה במעבדה למשך שני לילות רצופים אלא בדיקה הנקראת בדיקה אקטיגראפית למשך כ10 ימים בה אתה מקבל ממכון השינה שעון שאתה עונד אותו במהלך 10 ימים בביתך. כיצד בדיוק יוסבר לך במעבדת השינה. בקש הפניה לשיחת רופא במכון שינה תחילה בברכה ד"ר מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות