לא מצליחה לחזור לישון

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

03/04/2019 | 16:44 | מאת: הילה

שלום רב, ילדתי לפני 3 חודשים. אני נירדמת בקלות בלילה , אבל לאחר שאני מתעוררת לתינוקת אני לא מצליחה לחזור לישון שוב. ככה כבר שבוע.. ישנה 3-4 שעות בלילה. עייפה כל היום ולא מצליחה להירדם. מה ניתן לעשות?

קודם כל מזל טוב. מה שהייתי בודקת (בעזרת רופא משפחה) האם לא התפתח מצב של דכאון כלשהו ונדודי השינה הם חלקמתמונה זו. בנוסף לא הייתי פוסלת שמוש בתרופות שינה לפרק זמן קצוב ,אם יש מי שיוכל להחליפך בלילה . בנוסף , נסי להמנע מנמנום במשך היום בהצלחה ותרגישי בטוב. ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות