מנסה להירדם ולא בטוחה אם נרדמתי

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

26/03/2019 | 17:56 | מאת: נועה

במשך תקופה ארוכה אני מתקשה מאוד להירדם. ולאחרונה החלה תופעה בה אחרי שניסיתי זמן רב להירדם בשעה מסוימת בבוקר אני כאילו מתעוררת אבל מרגישה שהייתי במודעות כל הלילה, שהמוח היה ער. באמת לא יודעת אם נרדמתי או לא. וגם אם כן זה למס שעות קצר (קורה אחרי שעתיים שמנסה להירדם ו"מתעוררת" כ4 שעות אחרי). אשמח למענה, קצת אובדת עצות

שלום, במהלך היממה ישנם במוחינו ובגופינו בכלל חלונות לשינה וחלונות לעירות. מאחר וכך ייתכן וגם ישנו חסר שינה כלשהו, ישנן שעות למשל שעות הבוקר בו תהיי ערנית למרות זאת עם זאת את מתארת התפתחות של נדודי שינה והדבר הכי גרוע לעשות זה להשאר במיטה כשאת ערה ולחכות לבוא השינה. בדקי באינטרנט כללים להתנהגות שינה ונסי לפעול לפיהם. בכל מקרה אין ספק כי את ישנה חלק מהזמן לפחות. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות