גמילה מאמביאן - "ימים קשים"

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

26/02/2019 | 18:41 | מאת: יצחק

בהמשך לשאלתי הקודמת... הבנתי שלאחר הפסקת אמביאן עלולים להיות מספר "ימים קשים" ללא שינה. האם יש משהו שאפשר לעשות בנוסף לכללי הגיינת שינה כדי להקל על המצב עד להתרגלות לישון בלי הכדור? שבועיים קשים זה המון זמן.... כמו כן, מה אמור להוות "סימן" עבורי במהלך השבועיים שהתהליך לא מתקדם בכוון הנכון ומצריך התערבות טיפולית על ידי פסיכיאטר? אני מנסה לתכנון במידת האפשר גלגל הצלה... כששאלתי את הפסיכיאטר שלי הוא פשוט אמר שצריך לנסות ו "לסבול קצת" ולצלוח את התקופה הקשה... אולי בבקשה תוכלי לתת כוון כללי? המון תודה על זמנך

הפסיכיאטר שלך צדק " בגדול" אם הקשיים בלתי נסבלים תוכל לנסות להוסיף אחת מתרופות ה-"sleep aid"הנמכרות ללא מרשם.

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות