מתעורר כל בוקר ב-4:00

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

08/02/2019 | 10:10 | מאת: גלעד

שלום, לאחרונה (כחודש) אני מתעורר כל בוקר ב-4:00 ולא מצליח להרדם שוב. במקרה הטוב אני מצליח לנמנם עוד שעה, שעה וחצי, אבל לא ממש להרדם (והנמנום ממש מתסכל, כי זה לא מרגיש כמו שינה). בד"כ אני הולך לישון בסביבות 23:00, אבל אני מתעורר ב-4:00 בלי קשר לשעה בה הלכתי לישון. כשאני הולך לישון אני נרדם תוך שניות. אשמח לעצות.

שלום רב, בדרך כלל מתח כלהו עלול להביא ליקיצה מוקדמת. כדאי לבדוק מה הגורם ולטפל בו. בנוסף , כדאי להחשיך את חדר השינה , ולא להלחם בשינה ,לא להמתין שהשינה תגיע במיטה. ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות