התרגלות לשינה עם סטילנוקס והפסקתו

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

25/01/2019 | 21:11 | מאת: דניאל

שלום רב, התרגלתי לישון עם סטילנוקס. אם אפסיק אותו, ככל הנראה לא ארדם למשך יום-יומיים עד שאתרגל לישון ללא הכדור. שאלתי היא- מדוע כדאי לי להפסיק/להיגמל מהסטילנוקס? בייחוד כשזה יהיה כרוך ביום-יומיים ללא שינה. כלומר מה החיסרון של שימוש ארוך טווח בתרופה זו? בתודה

שלום, לטווח ארוך עלולה להיות סבילות לכדור ואז על מנת להעזר בכדור תדרש להעלות מנון. עם הגיל עלולות להיות תופעות לוואי שפחות שכיחות בצעירים כמו נפילות, בלבול וכו. ושלישית-אם אפשר בלי אז למה עם?

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות