מכשיר איתמר לבדיקת שינה ביתית

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

16/01/2019 | 13:05 | מאת: זוביק

שלום. שלחו אותי לבצע בדיקת שינה עם המכשיר הביתי עקב נחירות וחשד לדום נשימה בשינה. מאחר שהמכשיר ממש מסורבל, הרגשתי שהשינה שלי היתה מאוד לא טובה באותו הלילה. התעוררתי פעמים רבות, יותר ממה שאני מרגיש בדרך כלל. בנוסף, אשתי בבוקר נורא התפלאה "כמה שקט" הייתי - ככל הנראה כתוצאה מהיקיצות המרובות. האם ניתן להניח כי הבדיקה לא היתה אידיאלית ולא מייצגת את המצב הרגיל?

שלום רב, בדרך כלל השינה עם מכשיר טובה מפחות שינה רגילה. עם זאת איתמר הוא מכשיר מוכר. במידה ולא ישנת כלל להרגשתך דווח זאת למכון השינה דרכו בצעת את הבדיקה ויתכן ויסכימו לבדיקה חוזרת. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות