קפאין שינה גדילה בן 15

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

10/12/2018 | 11:16 | מאת: נער מודאג

היי אני אחד שאוהב לשתות קולה בארוחת ערב כמו שאת יודעת או לא יודעת יש בקולה הרבה מאוד קפאין אבל אני יכול להירדם בכל מצב, אבל שמתי לב שהשינה עצמה בימים שאני שותה קולה בארוחת ערב פחות טובה וגם אם ישנתי אותו מספר שעות אני מרגיש עייף אז שאלתי היא האם בימים שאני ישן אחרי ששתיתי קולה בארוחת ערב אז אני גדל פחות, מכיוון השינה פחות טובה?

שלום , כן ,אפילו אני יודעת שבקולה יש קפאין ((: אבל אני גם יודעת שלשתות הרבה קולה זה לא כל כך טוב וגם יודעת שלשתות משקאות מעוררים בערב זה גם לא טוב. האם זה משפיע על הגדילה? לא באופן ישיר, אבל עלול אם שלבי שינה שונים מתקצרים בשל שתיית הקפאין. תפחית את הקולה ותשן טוב.

10/12/2018 | 13:17 | מאת: נער מודאג

אבל לפי מה שאני יודע אחרי חמש שעות הקפאין עוזב את הדם לא?

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות