הרדמות תוך כדי הליכה- ייתכן?

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

08/11/2018 | 18:53 | מאת: יעלע

היי שאלה, בלילה האחרון קמתי לתת מוצץ לתינוקת.. התעוררתי משינה הלכתי נתתי מוצץ כשחזרתי לכיוון החדר רק זכור לי שהייתי מאוד עייפה תוך כדי הליכה (4-5 מטר בין החדרים) והדבר הבא שאני זוכרת זה שנתקעתי בקיר. ייתכן שנרדמתי תוך כדי הליכה והמשכתי ללכת? כי לא נפלתי לרצפה או כדומה פשוט התעוררתי בבום מהקיר. או שהייתי במצב ער פשוט במודעות נמוכה? תודה

שלום , ישנם מספר שילובים בהם קיימת חפיפה בין עירות לשינה. מאידך קיימת אופציה של תופעות אוטומטיות של השינה כמו הליכת לילה שמתגברות בחסך שינה ואת זה יש לבדוק . על פי תאורך ככל הנראה העייפות הכריעה אותך והיית במצב נים לא נים. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות