מתעוררת כל לילה בשעה קבועה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

05/11/2018 | 05:01 | מאת: אנה

שלום רב, מזה כמה חודשים שאני מתעוררת בכל לילה בשעה קבועה (אזור 4:30 בבוקר). לא משנה מתי הלכתי לישון וכמה עייפה הייתי. אני מסתובבת כחצי שעה שעה, לפעמים אוכלת וחוזרת לישון. זה ממש פוגע לי באיכות השינה ואני מרגישה עייפה כל הזמן. אשמח לדעת מן הסיבות לבעיה הזו וכיצד מטפלים בה. תודה רבה

שלום, אני מבינה מכך שאם תרדמי ב2100 גם תתעוררי ב0430? אם כך הדבר, נראה כי השעון הביולוגי שלך פשוט מקדים. ניתן לטפל על ידי מלטונין במנון זעיר עם עם ההתעוררות אך לשם כך עליך להוועךץ אישית ברופא שינה בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות