שינה לא רציפה עם המון יקיצות בלילה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

03/11/2018 | 09:05 | מאת: מוטי42

שבת שלום.. מזה תקופה ארוכה שאני נרדם בלילה ל20 דקות מתעורר ולאחר מכן היתי נרדם שוב למספר שעות .... ביומים האחרונים אני נרדם ומתעורר כל חצי שעה לפחות 10 פעמים ללא אפשרות שינה של יותר מזה ובחצי שעה הזו אני מרגיש כמו שנת חלום - מה עליי לעשות ?

03/11/2018 | 09:20 | מאת: מוטי42

הפוביות והחרדות לפני השינה של מתי אם ואיך אני ארדם הלילה , יכול להביא אדם ליקיצות בתדירות האלה?

שינה לא רציפה, אכן , השינוי החד שקרה ביומיים האחרונים יכול אולי להעיד על אפשרות שקרה משהו שהביא למתח רב יותר. כדאי לבדוק עם עצמך ועם רופא המשפחה בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות