אלטרנטיבה לטיפול רגיל

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

29/08/2018 | 03:35 | מאת: שי

איזה פתרון יש לבעייה בשינה שאני יושן וקם לסירוגין בלילה ואח"כ חוזר לישון אחרי שעה ן-1/2 /שעתיים אם ניסיתי תרופות רגילות+טיפול פסיכולוגי שלא עזר ? קלמה לילה /קלמנרבין יעזרו בסיטואציה הזאת ?

שלום, הטיפול הפסיכולוגי חייב להיות מסויים- מכונה טיפול התנהגותי קוגניטיבי מכוון לנדודי שינה. לא "טיפול פסכיולוגי רגיל". איני יודעת מהן "תרופות רגילות" אבל כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה או רופא שינה באופן אישי שנה טובה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות