הפרעת שינה פתאומית ללא שליטה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

02/09/2013 | 18:08 | מאת: צחי

רוצה לעשות בדיקה על מנת לטפל במחלה שאני סובל הרבה ממנה ומשפיעה על חיי ברוב המקרים הייתי יושן באמצע מבחנים והרצאות גם כן באמצע עבודה וזה מסוכן מאוד לא יודע מה לעשות לא שולט בעצמי כמו שצריך שמתרחש דבר כזה יושן בלי שליטה בזמן שאני רוצה לשלוט דבר מאכזב מצדי

לפנות בדחיפות לרופא המשפחה בבקשה להפניה למכון שינה לשיחת רופא לגבי החלטה על המשך הבדיקות. (ניתן לפנות גם לנאורולוג). שנה טובה ד"R מיכל לוסטיג

11/10/2013 | 06:42 | מאת: עצה

היה לי בדעוק אותה תופעה. הציעו מעבדת שינה וכו. אבל גילו שהבלוטת מגן. ההורמון בדיקת דם tsh מעט גבוה . גבולי אפילו. מינון אפילו נמוך סידר את הבעיה תוך כמה ימים

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות