ירידת אנרגיה עייפות חוסר חשק לכלום

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

12/06/2018 | 20:43 | מאת: לימור

שלום רב. שמי לימור כנראה אני נכנסתי לגיל המעבר אני מרגישה עייפות מאוד גדולה ישנה באמצע היום אין לי מוטיבציה לכלום פשוט אנרגיה נמוכה עשיתי בדיקות בקופת חולים והבדיקות היו בסדר דיברתי עם הרופאת משפחה היא לא מצאה כלום,ועדין אני מרגישה שהעינים שלי נעצמות לא מתחשק לי לעסוק במה שאהבתי לעשות האם יש טיפולים אלטרנטיביים שיכולים לעזור? תודה

שלום, אכן גיל מעבר עושה בנו שמות, ולעיתים גם בשינה. ולכן עם תאורך זה, מציעה לך לפנות למעבדת שינה (הפניה דרך רופא קופה) , על מנת לשלול הפרעות בשינה כסיבה לעייפות זו שלך. ברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות