ניסיון להיגמל מגילקס / דוקספיו מביא להפרעת שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

25/02/2018 | 10:16 | מאת: משה

אני לוקח ג'ילקס/דוקסיפן 10מג להרגעה באופן קבוע. כאשר אני מנסה להיגמל מהכדור (בליוויי הפסיכיאטר כמובן) אני מרגיש לא רגוע ולא מצליח לישון מספר ימים עד אשר אני חוזר לקחת את הקדור... האם יש דרך מסויימת באמצעותה ניתן להיגמל מהכדור מבלי לסבול מבעיות שינה? מה זה אומר בעצם שאני לא מצליח לישון עם הפסקת הכדור?

שלום, לעתים ישנה תלות פסיכולוגית בכדור והחרדה מפני הפסקתו עלולה כשלעצמה לגרום לעוררות. נסה לעבור את הימים הקשים שבתחילת הפסקת הכדור תוך כך שתקפיד על כללי התנהגות שינה שתמצא בכל מקום ברחבי הסייבר ויתכן והדרך לאחר מכן תהיה חלקה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות