שאלה נוספת. נוסח מתוקן תודה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

06/02/2018 | 10:58 | מאת: מאיר

ניסיתי אטמים. זה לא עוזר. אבקש לשאול דבר נוסף ניסיתי לכת לישון יותר מוקדם. אמנם התעוררות ב4וחצי פחות קשה . אבל דבר מוזר קורה. אם אני קם בארבע וחצי ונשאר ער זה עייפות קשה כל היום. לעומת זאת, אם נרדמתי ב5 חמש וחצי עד 7 וקצת. ואז אני מתעורר ההרגשה בנושא עייפות נעלנת. כאילו ישנתי כל הלילה! ואילו שאין את התוספת הזו של השעה עד 7 זה כמו שלא ישנתי בכלל. מה הסיבה לכך שהתוספת שינה של השעה הזו משנה את כל ההרגשה. יש לכך הסבר רפואי מדעי? לכן אני מתאמץ להכנס למיטה ולהרדם אפילו עם 20 טיפות אופטלגין. שעוזרים. אני ניסיתי זאת כמה פעמיים. לא תמיד מצליח להרדם שוב. אפילו לקחתי מיהון קטן של כדור שינה וזה עוזר לאותו יום. רק שהשפעת הכדור שינה אפילו במינון הנמוך לצערי מתמשכת על פני 48 שעות בערך. לגן מנסה להמנע. תודה

שעה וחצי נוספת לשינה היא זו שמשלימה כנראה את הצורך האינהרנטי בכל אדם בוגר ל7 שעות שינה בממוצע. ולכן ההבדל. אם מצאת לך את הדרך לשינה רציפה לך על זה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות