בעיות שינה קבועות...

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

01/08/2017 | 08:03 | מאת: לילך

שלום, מזה שנים שהנני סובלת מקשיי הירדמות ולעתים יקיצה מוקדמת, אני משוכנעת שהבעיה הינה פסיכולוגית בלבד, שכן, אין לי בעיות שינה בסופי שבוע וחגים, אלא רק כשאני יודעת שעלי להתעורר בבוקר. ישנם לילות רבים שאני ישנה שלוש שעות וזאת לאחר נטילת כדור שינה, כמובן שהגוף שלי מותש ואני עייפה כל הזמן, עד שמגיע שוב הרגע של ללכת לישון, לא משנה כמה עייפה אהיה, אני פשוט לא נרדמת. לדעתי סיגלתי מאין פחד מללכת לישון. אשמח לקבל ייעוץ.

ואם כבר אבחנת את עצמך אזי זו כבר התחלה, פני להתייעצות עם פסיכיאטר /רופא שינה ,עדיף כזה המשלב ו/או לטיפול התנהגותי קוגניטיבי מכוון לנדודי שינה. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות