שילוב אמביאן וזודורם

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

18/08/2013 | 01:09 | מאת: חיים

שלום ד"ר לוסטיג אני סובל למעלה מ 9 שנים מאינסומניה קשה ( עברתי פעמים בדיקות במעבדת שינה שאימתו זאת ) השינה הקשה שלי שקשורה בעיקר כניראה לכדורים הרבים שלצערי אני חייב לקחת לטיפול במחלות אחרות אני לוקח גם באופן קבוע "ציפרלקס ובונסרין" ואילו לטיפול ישיר בשינה אני מחליף מדי תקופה של כחודש בין "זודורם לבונדורמין" ( לא ביחד כמובן ) והאמת ששניהם כבר לא כל כך משפיעים עלי. לאחרונה קיבלתי כדור חדש בשם "אמביאן 12.6 מג" שיש לו אפקט דומה לזודורם אבל משהו בו איטי יותר אך השפעתו נמשכת לאורך יותר שעות . השאלה שלי היא זו: היות ושתי התרופות (אמביאן וזודורם) נחשבות מאותה משפחה , האם אפשרי לקחת אותם ביחד כדי להביא להרדמות מהירה יחסית ושההשפעה תמשך עוד שעה שעתיים גם לאחר שהשפעת הזודורם תפסק האם זה אכן אמור לפעול כך ? האם מותר לקחת את 2 הכדורים האלו יחד ? אני מודה לך מראש על תשובתך המלומדת

לא מערבבים כדורים! לא לקחת מנונים כאלה גבוהים (כמו אבמבין 12.5)! להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל!

19/08/2013 | 21:58 | מאת: חיים

בכל אופן לא התכוונתי לקחת אמביאן 12.5 בשילוב זודום אלא יש כדור שלם של 6.3 מ"ג אותו לגביו התכוונתי לשלב עם זודורם , אבל לפי מה שכתבת לי אז כניראה שאוותר על זה למרות שקשה לי מאד

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות