עייפות קשה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

13/08/2013 | 10:28 | מאת: אלירן

שלום. אני בן 28, לפני כשבועיים וחצי חליתי בדלקת גרון חיידקית, לקחתי אנטביוטיקה 10 ימים שהייתי בטוח שהיא גרמה לי לעייפות, עבר שבוע מאז הפסקת האנטיביוטיקה ועדיין אני מאוד עייף לאורך כל שעות היום, לא מתפקד כראוי, עייף ברמות קשות, יש לציין שאני נמצא במתח נפשי כרגע גם. אין תסמינים נוספים מלבד זאת.,מה יכולב להיות הבעיה?

תיתכנה סיבות מרובות ואכן עשית נכון חלק מהאבחנה המבדלת-סטרס/לחץ/מתח יכולים להביא לעייפות ולהפרעות שינה, ומאידך כדאי לשלול בבדיקות דם שדלקת הגרון לא היתה קשורה לנגיף EBV שעלול לגרום לעייפות קשה. התייעץ עם רופא המשפחה והטיפול-משם הרגש בטוב ד"R מיכל לוסטיג

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות