עודף שעות שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות עוררות, שינה ועייפות

22/10/2012 | 15:32 | מאת: לי

הפורום נפתח היום?? מזל-טוב!! שלום לך/כם, אני בת 38 בקירוב ומאוד אוהבת/צריכה לישון. כשיש לי פחות מ-9 שעות שינה אני חוששת איך אתפקד מחר. אני עדיין מסוגלת לישון 10-11 שעות שינה בסופי שבוע(בבגרותי אמרו לי שזה יעבור עם הגיל וזה לא..) העניין מטריד אותי מכוון שאני מרגישה שזה פוגע בי ביומיום. שעות שמתבזבזות, עייפות רוב הזמן. ממש מקנאה באנשים שצריכים 7-8 שעות וקמים בבוקר בלי בעיה. יש לציין כי אני בחורה בריאה. האם יש בדיקות שעלי לעשות? האם התופעה מוכרת? יש טיפול לזה?

שלום , את מתארת צורך בשעות שינה מרובות כבר מילדותך. קרוב לוודאי שאיתרא מזלך ואת שייכת לקבוצה המכונה LONG SLEEPERS-ישנונים ארוכים-זו אינה נחשבת להפרעה אך בוודאי שמורידה איכות חיים. נסי להשתמש בתכשירי קפאין שונים. בברכה ד"R מיכל לוסטיג

03/12/2012 | 11:20 | מאת: מישהי אחראית

תכשירי קפאין שונים??? גרוע ביותר, אפשר לשתות קפה כמובן, עד 3 זה המינון המומלץ. תכשירי קפאין עלולים לעורר הרבה בעיות יותר חמורות בהרבה מגוף שזקוק להרבה שעות שינה.

מנהל פורום הפרעות עוררות, שינה ועייפות