תמיכה בחינם בילדים החולים בדלקת מפרקים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

01/08/2012 | 01:08 | מאת: עמותת מפרקים צעירים

מחפשים תמיכה לעצמכם ולילדכם הלוקה בדלקת מפרקים? עמותת "מפרקים צעירים" נוסדה בדיוק למטרה זו- לסייע לאוכלוסיית הצעירים בארץ הלוקה בדלקת מפרקים (גילאי 0-50). במסגרת העמותה מופעלת יחידת "ילדים ונוער" המסייעת ספציפית למשפחה ולילד החולה בדלקת מפרקים. ההרשמה לעמותה והפעילויות בה-חינם! אתר העמותה: http://www.mifrakim.org.il/ *ניתן לכבר לבקש להירשם לקבוצת תמיכה להורים לילדים חולי מפרקים וגם לקבוצת פסיכודרמה לילדים להתמודדות עם המחלה! ההרשמה מתבצעת דרך האתר או במייל [email protected] המון בריאות!

חברי העמותה. אני מברך אתכם על פעילותכם וממליץ בחום לכל המטופלים והוריהם להצטרף לעמותה. כה לחי!

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים