חשד לארתריטיס בילד בן 8

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

22/12/2013 | 18:12 | מאת: אפרת

שלום. בני בן השמונה סובל מצליעה, שהיתה חמורה ועכשיו היא קלה בלבד. אנחנו בבירור באורתופדית באיכילוב, ותשובת מיפוי העצם מתאימה לארתריטיס במפרק ירך ימין, וממצאים לא ספציפים בקרסול ימין שיכולים להתאים לdisuse או rsd. בדיקות הדם תקינות כולן (כולל rf) פרט לטרומבוציטים 550 אלף. אני לא מצליחה לקבוע תור דרך הקופה לראומטולוג ילדים לפני אפריל. אשמח לדעת איך אני יכולה להגיע ליעוץ באופן פרטי, וגם אשמח להרגע קצת...

אפרת שלום, צר לי כי אינך מצליחה לקבוע תור דרך הקופה, אכן לצערנו המרפאות עמוסות אולם לדעתי כל ילד זכאי לייעוץ מקצועי בזמן הגיוני דרך המנגנון הציבורי לפני שפונים לרפואה פרטית. אנא התקשרי לטלפון 03-6974521 (זימון תורים של איכילוב) ובקשי שייקבע לך תור ליום המרפאה הבא שלי באיכילוב גם אם המרפאה מלאה. מקווה שעזרתי. בברכה, ד"ר גיל אמריליו

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים