הילד לא יכול לדרוך על הרגל

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

20/01/2013 | 14:23 | מאת: שילה

שלום רב, הבן שלי בן 3, בריא בדרך כלל. מתלונן הרבה על כאבים ברגליים, ללא נפילות או חבלות. לפני כחודש התעורר בבוקר ולא היה מסוגל לדרוך על רגל ימין. הרגל היתה כמו פלסטלינה. הלכנו לבדיקה אצל רופא משפחה, שלח לאורתופד. עשינו צילום, לא מצא דבר, הציע לתת נורופן. נתנו נורופן והילד חזר לדרוך על הרגל. אתמול יצאנו לטיול ובאמצע אמר שוב שאינו יכול לדרוך על הרגליים. האם מדובר בכאבי גדילה? מה ניתן לעשות כדי למצוא את הבעיה?

שילה שלום, כאבי גדילה הינם כאבים המופיעים בד"כ במהלך הלילה. הם אינם מופיעים בד"כ במשך היום. אני מציע להיבדק שוב אצל אורטופד וכן אצל ראומטולוג ילדים. בברכה, ד"ר גיל אמריליו

23/01/2013 | 11:39 | מאת: שילה

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים