בדיקות דם

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

22/02/2015 | 16:14 | מאת: לאורה יחיאל

ךךשלום רב.. אני אמא לילד בן17 שסובל זמן מה מכאבים במפרכים-לכן קשה לא להשתתף בפעילות ספורטיבית לאחרונה עשינו לו בדיקות דם HTC-45.6 RDW-SD-37 PHOSPHORUS-4.8 IRON-65.2 C-REACTIVE PROT-5.5 ALBUM./CREAT RATIO-35.43 אשמח לקבל תשובה האם מדובר בדלקת פרקים תודה

לאורה שלום, כפי שציינתי בתכתובות קודמות. אבחנה של דלקת פרקים על סוגיה השונים אינה יכולה להעשות ללא פגישה פנים מול פנים עם הילד, בדיקתו הגופנית ולבסוף - מעבר על בדיקות המעבדה. ממליץ על פנייה לרופא הילדים והוא - בהתאם לממצאיו ייתאם הפניה למרפאת ראומטולוגית ילדים. בברכה, ד"ר גיל אמריליו

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים