בדיקת דם לילד בן 11.5

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה ילדים

24/02/2020 | 14:46 | מאת: סבטה

שלום, לפני שבוע הלכתי עם הבן שלי (בן 11.5) לעשות בדיקת דם עקב חוסר עלייתו במשקל משקל-28 גובה-1.39 תוצאת הבדיקה WBC 4.42 NEUT.abc 1.79 IgA 51 הרופא שלחה לעשות עוד בדיקה בעוד שבוע וזה התוצאות WBC 4.1 NEUT.abs 1.65 RBC 4.67 TEANSGLUTAMINASE_IgA <0.5 הרופא לא הסבירה למה עושים את הבדיקות האלה האם הכל תקין? ומה משמעות הבדיקה? האם צריך בירור נוסף צריך איזשהו טיפול? תודה.

סבטה שלום, זהו פורום ראומטולוגיה ילדים, אנא פני לפורום לרפואת ילדים. בברכה, ד"ר גיל אמריליו -ראומטולוג ילדים

מנהל פורום ראומטולוגיה ילדים